Cellers Mauro

Bonet - Blog - Cellers Mauro

L’origen de Cellers Mauro s’assenta en una històrica casa casolana del segle XVII ubicada al centre de la vila de Tudela de Duero. Des del 1978, Bodegas Mauro elabora vins amb vocació d’envelliment i produccions limitades. Vins que són resultat d’una orientació ecològica a la feina a la vinya i una elaboració escrupolosament respectuosa amb la matèria primera. Són vins que reivindiquen la identitat del terrer i les característiques de les varietats.

Bonet - Blog - Cellers Mauro

El 2004 es va escometre una ampliació del celler amb unes espaioses i funcionals instal·lacions properes al municipi, on s’elaboren quatre vins: Mauro, Mauro VS, Terreus i Mauro Godello.

La superfície de vinya comprèn 80 hectàrees plantades principalment amb ull de llebre en diversos pagaments com L’Ametller, La Senda, Cova Baixa, el Roser i la Cabana, situats al voltant de Tudela de Duero.

Amb rendiments d’entre 4.000 i 5.000 kg per hectàrea, les vinyes tenen una edat mitjana de 25 anys i s’assenten sobre sòls argilós-calcaris. Es desenvolupa una viticultura ecològica i respectuosa amb l’entorn, incorporant pràctiques d’agricultura biodinàmica a certes parcel·les, per tal de prevenir l’erosió del sòl, fomentar l’activitat microbiana i afavorir la resistència del cep.

Bonet - Blog - Cellers Mauro

Enviament

Gratis

En compres
superiors a

50€

Enviament Gratuït

Compres superiors a 50€

Cupó
BLACKFRIDAYBONET23