Cellers Castelo de Medina

Destilerías Bonet - Blog - Cellers Castelo de Medina
Donem la benvinguda a un nou membre de la gran família de Destilerías Bonet: et presentem Cellers Castelo de Medina!

Des del cor de la Denominació d’Origen Rueda, a Villaverde de Medina, tot un celler de referència: 180 hectàrees de vinya pròpia i vins amb ànima que expressen la naturalesa del lloc i la seva varietat de raïm més especial, la verdejo.

Especialistes en el raïm Verdejo, elaboren una gran varietat d’estils amb els quals busquen mostrar el seu enorme potencial. A més, completen la seva gamma de vins de la D.O. Rueda amb la prestigiosa Sauvignon Blanc, sense oblidar els seus rosats i negres de Castella i Lleó.

Castelo de Medina és un celler amb clara vocació de qualitat i orgullosa del seu entorn inigualable; el seu patrimoni vitícola, paisatge i història. Vins que expressen el caràcter propi del terrer de la D.O. Rueda i de les varietats de raïm que utilitzen.

Al seu celler conreen la vinya, seleccionen, elaboren, embotellen i comercialitzen. Ofereixen una garantia de qualitat a tots els seus vins i per això ens enorgulleix comptar amb ells. Busca’ls a nostra shop on line. Són novetat, són únics… són exquisits.

Et convidem a tastar-los!

Enviament

Gratis

En compres
superiors a

50€

Enviament Gratuït

Compres superiors a 50€

Cupó
BLACKFRIDAYBONET23