Unika

Bonet - Blog - Unika Beer

Unika destaca sobre les altres. La primera vegada que la proves és com un amor a primera vista, en el qual dos estranys es coneixen per primera vegada i a l’instant salta una espurna.

El que oferim és tota una experiència. Prova-la! Unika t’enamorarà, i aquest amor persistirà en el temps. Pensada per a consumidors que volen tenir una experiència premium. Aroma especial i sabor molt ben equilibrat.

Un procés productiu sense presses: fins que no s’obté el producte perfecte no es llança al mercat.

Es filtra amb materials no perjudicials per a la salut dels nostres consumidors. Obtenint una cervesa cristal·lina. Utilitzem ingredients 100% naturals, sense additius. El gust que roman en boca és molt agradable i enamora des del primer instant. Es mantenen les característiques organolèptiques al no pasteuritzar el producte. L’etiqueta amb materials de qualitat per a una percepció premium del producte.

Bonet - Blog - Unika Beer - Unika Original

UNIKA ORIGINAL

Ingredients 100% Naturals. Temperatura 4-7º

Aroma predominant a cereals (malta) amb notes afruitades (plàtan) i suau aroma de diacetil (mantega) a l’entrar en calor.

Entrada agradable i refrescant. Suau en boca i equilibrat contrast de el dolç de la malta amb l’amargor del llúpol. Postgust en boca a cereals.

Prendre com a aperitiu i en companyia de tapes com seitons en vinagre, olives, patates fregides o braves, amanides, pizzes, marisc, sushi i hamburgueses.

UNIKA DOBLE

Ingredients 100% Naturals. Temperatura 6-8º

Aroma de gran intensitat i complexitat. Predominant a malta i amb matisos verbals frescos.

Entrada agradable, cremosa i refrescant. Equilibrat gust de cereals i galeta amb dolç amb retrogust a llúpol que ens regala una intensa sensació refrescant. Desplega una gran varietat de matisos gustatius que vénen potenciats per la seva alta graduació.

Perfecta en el maridatge amb formatges, tot tipus de carns i embotits.

Bonet - Blog - Unika Beer - Unika Koliakos

UNIKA KOLIAKOS

Ingredients 100% Naturals. Sense gluten. Temperatura 4-7º

Aroma predominant a cereals (malta) amb un perfil arrodonit a gra-dolç i matisos frescos.

Entrada agradable i refrescant. Suau a la boca i equilibrat contrast del dolç de la Malta amb el lleuger amarg del llúpol. Final fresc i sec amb retrogust a cereals. Cos mitjà-baix.

Prendre com a aperitiu i en companyia de tapes com a seitons en vinagre, olives, patates fregides o braves, amanides, pizzes, marisc, sushi i hamburgueses.

Bonet - Blog - Unika Beer

Enviament

Gratis

En compres
superiors a

50€

Enviament Gratuït

Compres superiors a 50€

Cupó
BLACKFRIDAYBONET23