Mostrando 25–36 de 39 resultadosOrdenado por los últimos
-
Vermouth La Copa Rojo
Vermouth La Copa Rojo reviu una recepta històrica que data del 1896, elaborada pel celler González Byass a Jerez de la Frontera. Es basa en vins de Jerez envellits en soleres, concretament Oloroso i Pedro Ximénez de més de 8 anys. A això se li afegeix una selecció de botànics que li donen el caràcter únic.
El perfil sensorial combina aromes especiades – com a clau i canyella – amb notes d’herbes, pell de taronja, quina, nou moscada… En boca és suau, elegant, amb un equilibri entre dolçor inicial i una amargor final elegant. Se’n destaca el caràcter de Jerez.
9.76€ IVA incl. Añadir al carrito -
Noé Pedro Ximénez VORS
Noé Pedro Ximénez és un vi generós dolç (vi de postres) produït pel celler González Byass, sota la denominació d’origen Jerez-Xérès-Sherry.
Una de les referències més clàssiques i cèlebres dels vins dolços espanyols. Aquest Pedro Ximénez és un autèntic plaer per als llaminers. Els seus 30 anys de criança al sistema de soleres el converteix en un vi intens, potent, dens i amb una gran concentració d’aromes de panses i figues sobre un fons de cafè i cacau.
89.97€ IVA incl. Añadir al carrito -
Matusalem olorós dolç VORS
Matusalem Olorós dolç VORS és un vi generós dolç molt vell de la casa González Byass, a Jerez (Andalusia). És un olorós enriquit amb dolçor, fruit d’una combinació de raïms Palomino Fino i Pedro Ximénez, envellit durant 30 anys seguint el mètode tradicional de soleres i vivers.
89.97€ IVA incl. Añadir al carrito -
Apóstoles Palo Cortado VORS
Apóstoles és un vi generós del celler González Byass, pertanyent a la D.O. Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia, Espanya). S’elabora com un Palo Cortado VORS (“Very Old Rare Sherry”), cosa que significa que ha envellit per un temps molt perllongat mitjançant el sistema de soleres.
És un vi elegant, complex, de gran cos i amb notes que reflecteixen criança notable en bótes antigues de roure. El balanç entre àcid i sec, amb records dolços molt subtils, el fa ideal per degustar sol o acompanyant plats que puguin ressaltar els seus matisos sense opacar-los.
89.97€ IVA incl. Añadir al carrito -
Croft Twist
Croft Twist és una beguda refrescant tipus fi spritz, dissenyada com una versió moderna i lleugera del tradicional “rebujito” andalús.
És un projecte de González Byass que barreja vi fi amb ingredients naturals com flor de saüc, llimona i menta, i hi afegeix un toc efervescent suau.
7.42€ IVA incl. Añadir al carrito -
Néctar Pedro Ximénez dolç
Néctar Pedro Ximénez és un vi dolç natural elaborat amb 100% raïm Pedro Ximénez de vinyes pròpies del celler González Byass. Com el seu nom indica, amaga l’essència més selecta de la varietat amb què està elaborat. Té una criança d’uns 9 anys mitjançant el sistema tradicional de soleres i vivers en bótes de roure americà.
10.74€ IVA incl. Añadir al carrito -
Solera 1847 Cream
Solera 1847 Cream és un vi generós dolç de Jerez que combina l’estructura de l’olorós amb la dolçor del Pedro Ximénez. S’elabora amb 75% Palomino Fino i 25% Pedro Ximénez. Es cria mitjançant el sistema tradicional de vivers i soleres, durant uns 8 anys.
8.42€ IVA incl. Añadir al carrito -
Leonor Palo Cortado
Leonor Palo Cortado és un vi del reconegut celler González Byass, un dels més prestigiosos de Jerez, Espanya. És un vi que combina la riquesa i complexitat de l’Amontillado amb la finor de l’Oloroso. El Palo Cortado és un tipus de vi molt especial i rar, que es caracteritza per la seva complexitat aromàtica i la seva elegància a la boca.
És un vi generós de la regió de Jerez, on les característiques del clima, el sòl i la tradició vinícola li donen una identitat única. El seu origen és un misteri en si mateix, ja que molts Palo Cortado neixen d’una selecció meticulosa de bótes d’Oloroso que després desenvolupen una complexitat inesperada i fascinant.
29.19€ IVA incl. Añadir al carrito -
Alfonso Oloroso
Alfonso Oloroso Seco és un vi generós de la denominació d’origen Jerez-Xérès-Sherry, un dels més reconeguts a la regió d’Andalusia, Espanya. L’Oloroso és un tipus de vi fortificat conegut pel seu caràcter sec, intens i color profund.
Destaca pel seu envelliment en bótes de roure durant anys, cosa que li confereix una complexitat i elegància úniques. Aquest tipus de vi és resultat d’un procés de criança oxidativa, cosa que significa que el vi està exposat a l’aire durant la seva maduració, cosa que produeix el seu color daurat i aromes intenses. Té un sabor sec, amb notes de fruita seca, fusta i espècies.
És un vi de cos complet i el seu sabor tendeix a ser persistent, amb un final lleugerament amarg i una mica càlid, típic dels vins olorosos.
10.88€ IVA incl. Añadir al carrito -
Viña AB amontillado
González Byass Viña AB Amontillado Seco és un vi vigorós, equilibrat i elegant. Destaca per les seves subtils aromes de fruits secs torrats i la seva acidesa equilibrada a la boca.
15.65€ IVA incl. Añadir al carrito -
Tío Pepe cuatro palmas
Tío Pepe Cuatro Palmas és una edició excepcional d’un vi amontillat molt vell, resultat d’una criança biològica que ha perdurat per més de 50 anys al celler La Constància Solera Museu de González Byass, a Jerez.
És una joia enològica que representa el mestratge i paciència del celler González Byass, oferint una experiència sensorial única i memorable.
Aquest vi ha estat reconegut com el “Millor Vi del Món” en obtenir el Champions of Champions Trophy a l’International Wine Challenge 2019.
149.90€ IVA incl. Añadir al carrito -
Tío Pepe tres palmas
Els seus 10 anys de criança en bótes de roure en contacte amb la flor li atorguen el seu caràcter únic. Només una bota, la núm. 8, ha sabut aquest any, portar Tío Pepe fins a la seva noble maduresa, 10 anys de criança biològica són testimonis de la cessió a l’oxidació més elegant. Fino Amontillado que expressa com ningú la jerezania d’un vi gran.
És un vi ideal per als que busquen una experiència sensorial rica, complexa i autèntica, representativa de la tradició i mestratge en l’elaboració del vi a Jerez.
45.80€ IVA incl. Añadir al carrito