Celler Pago de los Capellanes

Bonet - Blog - Celler Pago de los Capellanes

El Celler Pago de los Capellanes es troba a la Ribera del Duero, una zona privilegiada per a la producció i elaboració de vins gràcies al seu característic clima i sòl.

La zona es caracteritza pel gran canvi de temperatura entre el dia i la nit, aproximadament 20ºC de diferència, la qual cosa ajuda a una millor maduració dels raïms, potencia el grau alcohòlic i mantenir una acidesa equilibrada.

Bonet - Blog - Celler Pago de los Capellanes

El terra de la zona es caracteritza per estar compost d’argila, grava i sorra el que li aporta a les vinyes una hidratació i temperatura natural i òptima que donaran lloc als seus famosos vins envellutats.

Els vins negres s’elaboren amb la varietat de raïm Ull de Llebre, característica de vins amb color i estructura intensos.

La verema es realitza de forma manual i una vegada al celler els raïms passen una segona selecció el que garanteix lelecció dels millors raïms. Posteriorment el raïm pateix un procés de fermentació alcohòlica i un envelliment en bótes de roure francès a 10 metres sota terra. Finalment s’embotellen sense filtrar ni clarificar i romanen durant un temps en repòs a l’ampolla.

Bonet - Blog - Celler Pago de los Capellanes

Enviament

Gratis

En compres
superiors a

50€

Enviament Gratuït

Compres superiors a 50€

Cupó
BLACKFRIDAYBONET23