Vi i Primavera

Destilerías Bonet - Blog - Vi i Primavera

Entrem a una de les millors temporades de l’any: la primavera. Per al vi… també un gran moment!

I és que durant aquesta època de l’any el vi experimenta algunes etapes clau per a la seva elaboració:

Brot

En arribar la primavera, la vinya comença a captar nodriments de la terra, la saba viatja per la planta des de les arrels fins a les estructures aèries, i apareixen els primers brots. Amb ells, comença un nou cicle de floració que estarà evolucionant fins al moment de la verema.

Floració

Les petites flors que apareixen a les vinyes es convertiran, en uns mesos, en raïm. La floració determinarà el volum de la collita i podrà donar pistes sobre quan s’iniciarà la verema, o la recol·lecció dels raïms madurs. Si floreix tard, tot el procés es retarda, i la verema es realitzarà més tard.

Quallat

Els insectes pol·linitzen les flors i cada flor es transforma en un petit gra de raïm, disposats ja en forma de ram. A partir d’aquest moment, tota l’energia de la vinya, amb l’ajuda dels raigs del sol, es concentra en la maduració del raïm.

En conclusió, la primavera és un dels millors moments de l’any per a començar a degustar un vi, conèixer els seus sabors, els seus processos i incloure’l a les nostres reunions. Esperem que aquest post et serveixi d’inspiració.

Salut i bon profit!

Destilerías Bonet - Blog - Vi i Primavera

Enviament

Gratis

En compres
superiors a

50€

Enviament Gratuït

Compres superiors a 50€

Cupó
BLACKFRIDAYBONET23