Vi rosat Casual

Bonet - Blog - Vi rosat casual

El vi rosat Casual destaca pel color rosa pàl·lid amb un lleuger rivet violaci. En boca és un vi fresc, llarg, amb un paladar envoltant i un final molt allargat.

L’origen del vi rosat prové del vi negre, ja que s’elabora amb el mateix raïm, però en el cas del vi rosat, aquest ha tingut un període de maceració més curt. Així, un cop s’ha desrapat el raïm, es macera durant set hores en un dipòsit d’acer inoxidable i posteriorment se sagna el most que fermenta lentament a una temperatura de 16ºC.

La disminució en el període de maceració es realitza per aconseguir que el most no agafi tant de color i per tant, el vi quedi més clar. El color propi del vi, prové de la seva pell, ja que és on es troben els pigments naturals. Com s’ha esmentat anteriorment, el període de maceració del vi rosat està al voltant de les set hores, en canvi, el del vi negre està al voltant d’entre els sis i deu dies.

Pel que fa a la temperatura, aquesta ha d’estar molt controlada perquè no s’han de perdre els aromes propis del vi. Així mateix, quan se serveix, es recomana tenir a una temperatura de 8ºC, és  a dir, a la meitat de quan es fermenta.

A més, aquest vi destaca pel seu segell de qualitat de productes vegans i vegetarians.

El vi rosat és perfecte per acompanyar ensalades fresques, plats de pasta, marisc o peixos blancs com el lluç, el bacallà, l’orada, el rap o el turbot. També és ideal per acompanyar postres, ja que combinen harmònicament gràcies als tocs afruitats del vi, i finalment, amb formatges suaus, com el camembert o el brie i amb carns fumades.

Bonet - Blog - Vi rosat casual

Enviament

Gratis

En compres
superiors a

50€

Enviament Gratuït

Compres superiors a 50€

Cupó
BLACKFRIDAYBONET23